destinacija

Otok Vrgada
Skriveni dragulj koji čeka da bude otkriven
Island Vrgada

Vrgada se nalazi blizu obalnog grada Pakoštana i nudi mirno utočište daleko od užurbanosti gužvanih turističkih odredišta.

Otok je poznat po svojim netaknutim plažama s kristalno čistim vodama, idealnim za plivanje, sunčanje i ronjenje. Posjetitelji mogu istražiti skrivene uvale i skrivena uvalama, pronalazeći svoj vlastiti kutak raja duž hrapave obale. Netaknuta priroda Vrgade poziva na opuštene šetnje i planinarenje, omogućavajući putnicima da se urone u mirnu atmosferu otoka i u prekrasne krajolike.

Osim svoje prirodne ljepote, Vrgada se ponosi bogatom kulturnom baštinom i šarmantnom tradicionalnom arhitekturom. Otok je posut povijesnim crkvama, kamnenim kućama i drevnim ruševinama, pružajući uvid u njegov fascinantan prošli.

Island Vrgada

Za one koji traže avanture na otvorenom, Vrgada nudi mogućnosti za jedrenje, ribolov i kajaking, omogućavajući posjetiteljima da istraže okolne vode i obližnje otoke. Bilo da se opuštate na plaži, istražujete povijesne znamenitosti ili uživate u vodenim sportovima, Vrgada obećava nezaboravan otok bijega ispunjen opuštanjem, istraživanjem i prirodnom ljepotom.

back to Aetyx homepage

Tražite li kvalitetan smještaj bliže srednjoj Europi?
Provjerite Apartmane Ceja u Medulinu!

 

info@apartmani-mima.com

+385 91 469 2480

Zagrebačka 16, Drage  23211 Pakoštane

Croatia  EU

back to Aetyx homepage
back to Aetyx homepage