destinacija

Restoran More
Izvrsna hrana u prekrasnoj uvali Crvena Luka
Restaurant More

Elegancija hrvatske obale i mediteranski okusi čekaju vas u restoranu More, gdje se kulinarska izvrsnost susreće s šarmom ove regije.

Restoran More u Crvenoj Luci, smješten u slikovitom primorskom gradiću Biograd na Moru, nudi gostima očaravajuće kulinarsko putovanje obogaćeno mediteranskim okusima i prekrasnim pogledom na more. Posjetitelji ovog mjesta mogu pronaći savršenu kombinaciju gourmet kuhinje i idilične morske atmosfere.

Gosti restorana More mogu uživati u raznovrsnim specijalitetima svježe ulovljene morske hrane, majstorski pripremljenih koristeći lokalne sastojke i tradicionalne recepte. Od sočnih riba s roštilja do ukusnih jela od tjestenine i šarenih salata, svaki tanjur predstavlja slavlje bogate kulturne baštine regije.

Restaurant More

Elegantni interijer restorana i prostrana terasa s pogledom na azurno Jadransko more stvaraju mirnu i ugodnu atmosferu, idealnu za romantične večere ili opuštene ručkove s obitelji i prijateljima.

S predanošću izvrsnosti u kuhinji i gostoprimstvu, Restoran More u Crvenoj Luci i dalje očarava posjetitelje, nudeći nezaboravno gastronomsko iskustvo pred predivnom obalom Hrvatske.

RESTAURANT MORE

CRVENA LUKA 1, 23210 BIOGRAD NA MORU, CROATIA

TELEFON: +385 99 711 7663
info@restaurant-more.eu

back to Aetyx homepage

Tražite li kvalitetan smještaj bliže srednjoj Europi?
Provjerite Apartmane Ceja u Medulinu!

 

info@apartmani-mima.com

+385 91 469 2480

Zagrebačka 16, Drage  23211 Pakoštane

Croatia  EU

back to Aetyx homepage
back to Aetyx homepage