destinacija

Dalmaland Biograd
Uzbudljiva vodena avantura

Dalmaland, smješten u Biogradu na Moru, živahni je vodeni park koji pruža uzbuđenje za posjetitelje svih dobnih skupina, spajajući raznovrsne atrakcije s osvježavajućim privlačenjem vodenih avantura.

U Dalmalandu, gosti mogu uroniti u svijet uzbuđenja s raznolikim nizom tobogana, od visokih tobogana koji potiču adrenalin do zavojitih vožnji pogodnih za obitelji. Oni koji traže uzbuđenje mogu hrabro proći kroz vrtloge brzih tobogana, dok mlađi posjetitelji mogu prskati po posebno dizajniranim područjima za igru samo za njih. Prostrani bazeni parka pružaju dovoljno prostora za plivanje, prskanje i uživanje u suncu, stvarajući živahnu atmosferu zabave i opuštanja.

Osim uzbudljivih vodenih atrakcija, Dalmaland također nudi niz sadržaja koji poboljšavaju doživljaj posjetitelja. Gosti se mogu napuniti energijom u kafićima i zalogajnicama na licu mjesta, nudeći izbor osvježenja i grickalica kako bi održali visoku razinu energije tijekom cijelog dana. Zasjenjena sjedala i ležaljke pružaju udoban odmor onima koji traže odmor od uzbuđenja, dok pažljivi spasioci osiguravaju sigurnost svih gostiju.

Svojom živahnom atmosferom, uzbudljivim atrakcijama i slikovitom obalom, Dalmaland obećava nezaboravan dan vodenih avantura za obitelji, prijatelje i zaljubljenike u vodu. Bilo da se utrkuju niz tobogane, uživajući u suncu pored bazena ili jednostavno uživajući u živoj atmosferi, Dalmaland nudi beskrajne mogućnosti za zabavu i opuštanje u srcu Biograda na Moru.

DALMALAND BIOGRAD

X JANKOLOVAČKI PUT 9, 23210 BIOGRAD NA MORU, HRVATSKA
EMAIL: info@dalmaland.com
TELEFON: +385 23 630 377
MOBITEL: +385 91 612 5524

back to Aetyx homepage

Tražite li kvalitetan smještaj bliže srednjoj Europi?
Provjerite Apartmane Ceja u Medulinu!

 

info@apartmani-mima.com

+385 91 469 2480

Zagrebačka 16, Drage  23211 Pakoštane

Croatia  EU

back to Aetyx homepage
back to Aetyx homepage