destinacija

Restoran Peligrini
Kreativna mješavina tradicionalne i moderne kuhinje
Restaurant Peligrini

Od 2018. godine, Pelegrini se visoko cijeni kao restoran s Michelinovom zvjezdicom, dok je istovremeno proglašen najboljim restoranom u Hrvatskoj tri godine zaredom.

Pelegrini, smješten u srcu Šibenika, Hrvatska, predstavlja kulinarski dragulj poznat po izvrsnoj gastronomiji i besprijekornoj usluzi. Smješten unutar povijesne zgrade u šarmantnoj staroj jezgri grada, Pelegrini gostima nudi nezaboravno gastronomsko iskustvo prožeto elegancijom i tradicijom.

Meni restorana je slavlje dalmatinske kuhinje, prikazujući harmoničan spoj lokalnih okusa i inovativnih kulinarskih tehnika. Od svježe ulovljene morske hrane do lokalno dobivenih sastojaka, svako jelo je remek-djelo izrađeno sa strašću i kreativnošću.

Restaurant Peligrini

Pelegrinijeva predanost izvrsnosti proteže se i izvan njegove ukusne kuhinje. Pažljivo i obrazovano osoblje osigurava da svaki gost dobije personaliziranu pažnju, podižući gastronomsko iskustvo na nove razine luksuza i sofisticiranosti.

S toplim ambijentom, iznimnom kuhinjom i neusporedivom uslugom, Pelegrini ostaje omiljen među domaćim stanovnicima i posjetiteljima, obuhvaćajući suštinu šibenske kulinarske scene i ostavljajući trajan dojam na sve koji tamo jedu.

RESTAURANT PELIGRINI

JURJA DALMATINCA 1, 22000 ŠIBENIK, CROATIA

REZERVACIJE: +385 99 321 3701

RESERVATIONS@PELEGRINI.HR

PRESS@PELEGRINI.HR

back to Aetyx homepage

Tražite li kvalitetan smještaj bliže srednjoj Europi?
Provjerite Apartmane Ceja u Medulinu!

 

info@apartmani-mima.com

+385 91 469 2480

Zagrebačka 16, Drage  23211 Pakoštane

Croatia  EU

back to Aetyx homepage
back to Aetyx homepage