destinacija

La Playa Imperial
Svjetionik luksuza i opuštanja na Jadranskoj obali
La Playa Imperial

Nadgledajući azurne vode Jadranskog mora, ovaj luksuzni plažni klub pruža neusporedivo iskustvo morske raskoši i sofisticiranosti.

Svojim elegantnim dizajnom i rafiniranom atmosferom, La Playa Imperial poziva goste da se urone u svijet udobnosti i stila. Prostrana sunčana terasa plažnog kluba, ukrašena udobnim ležaljkama i suncobranima, pruža savršenu kulisu za uživanje u toplom mediteranskom suncu dok se istovremeno uživa u panoramskom pogledu na obalu.

U La Playa Imperialu gosti mogu uživati u odabranim vrhunskim koktelima, finim vinima i gurmanskim jelima posluženim s besprijekornom pažnjom na detalje. Od svježih pladnjeva morskih plodova do obrtničkih pršuta, svako jelo je kulinarsko remek-djelo osmišljeno kako bi zavodilo okusne pupoljke i podiglo doživljaj blagovaonice na plaži.

Živa glazba i DJ nastupi doprinose živoj atmosferi La Playa Imperijala, stvarajući ambijent opuštenog luksuza i sofisticiranosti. Bilo da se ispijaju kokteli pored beskonačnog bazena, uživa u razmazivanju u tretmanima u spa centru ili pleše pod zvijezdama na plažnoj zabavi, La Playa Imperial nudi nezaboravan bijeg za one koji traže vrhunsku morsku raskoš.

LA PLAYA IMPERIAL

PUT VATROSLAVA LISINSKOG 2, 22211 VODICE, CROATIA

TELEFON: +385 99 738 3561

EMAIL: laplaya.imperial@gmail.com

back to Aetyx homepage

Tražite li kvalitetan smještaj bliže srednjoj Europi?
Provjerite Apartmane Ceja u Medulinu!

 

info@apartmani-mima.com

+385 91 469 2480

Zagrebačka 16, Drage  23211 Pakoštane

Croatia  EU

back to Aetyx homepage
back to Aetyx homepage