destinacija

Restoran Tic Tac
Sjajni dragulj murterske kulinarske scene
Restaurant Tic Tac

Murterski kulinarski šarm dolazi do izražaja u restoranu Tic Tac, gdje svako jelo utjelovljuje duh otočkog života, pozivajući goste da uživaju u suštini obalnog šarma i uživaju u ljepoti lokalne gastronomije.

Smješten na očaravajućem otoku Murteru u Hrvatskoj, restoran Tic Tac nudi očaravajuće kulinarsko iskustvo obogaćeno autentičnim dalmatinskim okusima i toplim gostoprimstvom. Smješten u srcu šarmantnog grada Murtera, ovaj restoran poziva goste da uživaju u raznovrsnim morskim specijalitetima, svježe ulovljenim iz netaknutih voda Jadranskog mora.

S jelovnikom nadahnutim bogatom kulinarskom baštinom regije, restoran Tic Tac prikazuje najsvježije lokalne sastojke, majstorski pripremljene kako bi zadovoljile okusne pupoljke gostiju. Od sočnih riba s roštilja do ukusnih morskih rižota i tradicionalnih dalmatinskih specijaliteta, svako jelo je slavlje gastronomske obilnosti otoka.

Ugodna atmosfera restorana i slikovito okruženje stvaraju savršenu pozadinu za nezaboravno kulinarsko iskustvo, bilo da uživate u romantičnoj večeri za dvoje ili opuštenom obroku s obitelji i prijateljima. S predanošću kulinarskoj izvrsnosti i besprijekornoj usluzi, restoran Tic Tac dočarava suštinu otočkog života na Murteru, ostavljajući goste željne povratka iznova i iznova.

Restaurant Tic Tac

RESTAURANT TIC TAC

HROKEŠINA 5, 22243 MURTER, CROATIA

TELEFON: +(385) 22 435-230

MOBITEL: +(385) 98 864 619

back to Aetyx homepage

Tražite li kvalitetan smještaj bliže srednjoj Europi?
Provjerite Apartmane Ceja u Medulinu!

 

info@apartmani-mima.com

+385 91 469 2480

Zagrebačka 16, Drage  23211 Pakoštane

Croatia  EU

back to Aetyx homepage
back to Aetyx homepage