destinacija

Baia Beach Bar
Nezaboravno iskustvo odmora i zabave
Baia Beach Bar

Baia Bar, smješten u šarmantnom primorskom selu Sukošan, nudi savršenu kombinaciju opuštene atmosfere, prekrasnih pogleda i srdačnog gostoprimstva.

Otvorena struktura i rustikalni dekor Baia Bara stvaraju ugodnu atmosferu koja poziva goste da se opuste i uživaju u mediteranskom suncu. Barova izvrsna lokacija, direktno na pješčanim obalama slikovitih plaža u Sukošanu, čini ga popularnim mjestom okupljanja za domaće stanovništvo i posjetitelje.

Baia Beach Bar

Na jelovniku Baia Bara nalazi se primamljiv izbor osvježavajućih pića, uključujući potpisne koktele, ledeno hladna piva i ohlađena vina, idealna za ispijanje dok se opuštate na plaži ili uživate u morskoj buri s terase. Osim toga, bar nudi i izbor laganih zalogaja i finger fooda, idealnih za zadovoljenje gladi između kupanja u moru.

Živi glazbeni nastupi i DJ setovi doprinose živoj atmosferi Baia Bara, pružajući savršenu glazbenu kulisu za dan proveden uz plažnu zabavu i opuštanje. Bilo da uživate u osvježavajućem piću s prijateljima, šetate obalom ili jednostavno promatrate zalazak sunca nad Jadranskim morem, Baia Bar nudi nezaboravno iskustvo za sve koji posjete slikovitu obalu Sukošana.

BAIA BEACH BAR

D-MARINA, 23206 SUKOŠAN, CROATIA

TELEFON: +385 99 590 8271

EMAIL: info@baia-bar.com

back to Aetyx homepage

Tražite li kvalitetan smještaj bliže srednjoj Europi?
Provjerite Apartmane Ceja u Medulinu!

 

info@apartmani-mima.com

+385 91 469 2480

Zagrebačka 16, Drage  23211 Pakoštane

Croatia  EU

back to Aetyx homepage
back to Aetyx homepage